Behang of poster

Behang is terug van weggeweest en weer helemaal hip. Saaie effe prints hebben plaats gemaakt voor toffe designs en unieke structuren. Wil jij graag een eyecatcher of je hele woonkamer in zebrahuid. Dat kan!

Vannut schilderwerken heeft meters lange ervaring als het gaat om behang, vliesbehang of posters. Met al het nodige materiaal in huis kunnen wij snel aan de klus beginnen en heeft u snel resultaat.

Op zoek naar toffe designs, posters en soorten vliesbehang om uit te kiezen? Wij hebben bekende en onbekende partners waar u rustig kunt zoeken naar het perfecte design.
Heeft u liever dat er iemand bij u langs komt? Vraag dan naar ons kleuradvies.

meer informatie


Schilderwerk

Vannut is uw specialist in schilderwerk voor de particuliere en bedrijfssector. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit, ervaring en een hoop tevreden klanten. Wij werken enkel met duurzame verven en kwalitatieve producten waardoor u bespaart en langer kunt genieten van uw nieuwe woonkamer of kantoor.

Spuitwerk

Wij hebben al vele vierkante meters ervaring met het spuiten van plafonds of muren. Met deze techniek kunt u snel voortgang maken in uw project en bent u verzekerd van een super mooie afwerking. Heeft u een ruimte met een ongelijkmatig plafond, of veel buizen? Door te kiezen voor verfspuiten krijgt u een mooie dekking verf dat zijn weg vindt in de kleinste plekjes of hoekjes.