Spuitwerk is vakwerk

Het grote voordeel van spuiten is het snelle resultaat en de egale afwerking. Daarbij kan een muur of plafond met veel naden en groeven vaker goedkoper gespoten worden dan wanneer geschilderd. Niet voor elke klus is het vanzelfsprekend dat spuitwerk altijd de beste keus is. Zo moet er voorafgaand aan het spuiten o.a. alles goed afgeplakt worden.

Samen zullen wij met u bekijken wat de beste optie is voor uw project. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en wij bekijken samen of spuitwerk voor u ook de geschikte oplossing is.

offerte aanvragen


Binnen en buiten schilderwerk

Vannut is uw specialist in schilderwerk voor de particuliere en bedrijfssector. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit, ervaring en een hoop tevreden klanten. Wij werken enkel met duurzame verven en kwalitatieve producten waardoor u bespaart en langer kunt genieten van uw nieuwe woonkamer of kantoor.


Behang, vliesbehang of een toffe poster

Behang is terug van weggeweest en weer helemaal hip. Saaie effe prints hebben plaats gemaakt voor toffe designs en unieke structuren. Wil jij graag een eyecatcher of je hele woonkamer in zebrahuid. Dat kan! neem contact met ons op of lees meer over behang.